lunes, 20 de febrero de 2017

Els Taurons de Badalona es posen líders

El Rugby Club Badalona líder de la segona catalana de rugbi

Els Taurons de Badalona es posen líders en la classificació del campionat de la segona divisió de rugbi catalana després d'una treballada victòria 22 a 3 davant el Rugby Club Mataró.

Les instal·lacions de rugbi de Can Ferrater, van ser escenari diumenge, d'un elèctric partit de rugbi que enfrontava al primer classificat de la segona divisió catalana, el Rugby Club Mataró i el segon, el Rugby Club Badalona.

Aquest va ser un enfrontament on durant la primera part, els dos equips, van fer com els boxejadors, intercanviar cops, per veure quins eren els seus punts dèbils. Un enorme combat entre un equip molt complet, el Mataró, construït amb una davantera molt sòlida i una línia de tres quarts ben equilibrada amb dos tres quarts ales molt ràpids i hàbils.

Davant, els del Maresme, es van trobar al Rugby Club Badalona que havia preparat de forma molt seriosa aquest partit. Els Taurons amb una davantera amb poc pes, però disposada a sacrificar-se per guanyar pilotes i alimentar a la que potser és la seva principal arma, una línia de tres quarts que combina a la perfecció velocitat, capacitat de desbordament i una gran transmissió de pilota.

La pressió en alguns moments asfixiant i la gran disciplina tàctica que van exercir els Taurons de Badalona sobre el seu oponent al llarg dels 80 minuts de partit va donar resultats esperats, fent decantar la victòria del seu costat.

El resultat parla per si sol la primera part va acabar amb un curt 3 a 0 a favor dels taurons a conseqüència d'una transformació de cop de càstig contra el Mataró. Va ser el període de joc on els dos equips van vigilar-se estretament amb moltes precaucions.

La segona part, va marcar un canvi, la pressió dels Taurons a cada pilota que volien jugar els de Mataró era tan asfixiant que cometien errors i aquests van ser aprofitats pels de Badalona. La linia de tres quarts del Badalona van atacar repetidament i van començar a anotar punts. Els de Mataró contraatacaven i obligaven als badalonins a treballar molt seriosament la seva defensa.

Al final, els detalls, com molts cops passa van inclinar la victòria del partit per 22 a 3 a favor del Rugby Club Badalona.
Els taurons es posen líders ara amb 25 punts a l'espera del que passi el pròxim diumenge al camp de Can Ferrater on s'han de veure les cares amb el Barcelona Enginyers C, el penúltim classificat de la lliga.