martes, 7 de marzo de 2017

El Rugby Club Badalona s'apuntala en el lideratge

El Rugby Club Badalona guanya 60 a 7 als Enginyers C de manera contundent i clara.

Amb aquest resultat, els badalonins s'apuntalen com a líders en la classificació de la segona divisió catalana amb 30 punts. El partit prometia i no va decebre gens. Els taurons de Badalona arribaven a aquest partit amb baixes importants a la línia de tres quarts però al final van poder presentar un bon equip per afrontar aquest partit.

Per la seva part, l'equip dels Enginyers C, van anar a les pistes de Can Ferrater amb la voluntat de complicar-li la vida al Rugby Club Badalona i clarament ho van aconseguir almenys durant la primera part.
 Els Enginyers són un equip veterà, amb força experiència i aquestes van ser les armes que van posar sobre el camp per tal de guanyar el partit.

La primera part va començar amb un frec a frec entre les dues davanteres obligades a lluitar per aconseguir la possessió de la pilota i els dos equips van treballar de valent fent un generós desplegament físic. Al final de la primera part, el resultat era favorable 19 a 7 als Taurons de Badalona. Però encara no estava clar de quin costat s'inclinaria la balança definitiva.

Les consignes als Taurons de Badalona al final de la primera part van ser clares: guanyar la possessió de la pilota i augmentar el ritme del partit per anar cansant el contrari.
Amb aquest objectiu tàctic va començar la segona part i el Rugby Club Badalona va començar a sumar més punts.

El joc a la mà del Rugby Club Badalona, amb descàrregues de pilota continues dels seus jugadors, van anar lentament minant la voluntat de guanyar dels Enginyers C. El ritme de partit que van imposar els de Badalona va permetre augmentar la pressió i van anar ofegant els intents de joc atacant dels Enginyers C. Els Taurons van començar a marcar i només durant la segona part van aconseguir un parcial de 41 a 0.

Quan l'àrbitre va xiular el final del partit, el marcador final era prou contundent, amb un 60 a 7 a favor dels badalonins. Ara, els Taurons, tenen dues de setmanes de descans fins al pròxim enfrontament d'aquí a 15 dies contra el Químic B, al camp de la Teixonera de Barcelona.

Els de Badalona els hi queden dos partits d'aquesta lliga per intentar quedar entre els quatre primers equips de la segona catalana i poder jugar el play-off.