lunes, 13 de febrero de 2017

Derrota sota sospita



Els taurons de Badalona perden davant el CRU Castelldefels per 32 a 24. 


El darrer classificat d'aquest grup de la segona divisió catalana qui, a més, juga el seu millor partit de la temporada. Amb algunes baixes importants de jugadors de pes a les files dels Taurons els badalonins van anar Castelldefels amb l'objectiu de fer un bon resultat que els mantingués a la part alta de la classificació de la segona divisió catalana de rugbi.
De fet, l'enfrontament semblava a priori fàcil pels del barcelonès nord, ja que s'enfrontaven a un equip, el CRU Castelldefels que havia perdut els seus quatre partits que havia fet només 23 punts a favor i havia encaixat més de 139 en contra.

La veritat és que els de Badalona no van fer un bon partit.
La primera part el seu joc va anar a remolc del de Castelldefels. El CRUC amb un joc molt físic de davanters, tenien la possessió de la pilota i dominaven gran part de les fases de conquesta de la pilota. A aquesta circumstància, cal afegir moltes mancances en el placatge per part dels del Rugby Club Badalona que permetia als jugadors del Castelldefels trencar de manera repetida la línia defensa dels badalonins. En les fases de conquesta de la pilota els de Badalona no van ser capaços d'imposar el seu joc i perdien la majoria de les touches que es jugaven.

Al final de la primera part els de Castelldefels guanyaven 19 a 12 en el marcador.

Un fet extraesportiu, que pot haver marcat aquest resultat, és que abans de l'inici del partit el Badalona va demanar revisió de fitxes a l'àrbitre. Els badalonins tenien la sospita que els de Castelldefels anaven a posar més jugadors, del que permet la normativa federativa, del seu primer equip per aconseguir un bon resultat que no havien fet fins ara. De fet alguns jugadors del Castelldefels no es van poder identificar per no portar documentació. Malgrat això el partit va disputar-se i el Badalona ha demanat a la Federació que obri una investigació sobre els fets.

El resultat al final del partit va ser de 32 a 24 a favor de l'equip de Castelldefels.

 L'actual normativa federativa és molt clara i només permet a un equip B disposar com a molt a tres jugadors de l'equip A en les seves files per un partit. El Badalona té la sospita que el Castelldefels va alinear més de tres jugadors i és molt probable que presenti una queixa formal davant la Federació Catalana que haurà d'esbrinar ara, comparant les alineacions anteriors del primer equip del Castelldefels i les de dissabte, si van posar més de tres jugadors del primer equip.

 La setmana vinent els Taurons de Badalona s'enfronten al seu camp de can Ferrater contra el Mataró un dels equips més forts del seu grup.

2 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar