lunes, 12 de marzo de 2018

Derrota dels Taurons per 17 a 51 davant el líder de la divisió els Spartans de Granollers

Derrota dura i contundent la patida pel Rugby Club Badalona aquest diumenge a les pistes d’atletisme Paco Àguila de Badalona.

Partit complicat a priori el que havia de disputar l’equip badaloní amb l’actual líder de la categoria. Un equip amb experiència en competicions de més nivell ja que ve de la fase de grups de Divisió d’Honor Catalana.

Partit poc vistós dels taurons on al quart d’hora ja havien encaixat dues marques.
Poc encert en les decisions badalonines i falta de fortuna en dues accions feien que els Espartans de Granollers s’escapessin al marcador amb un 3 a 27 al descans.

Semblava que jugador a jugador la línia de tres quarts del Rugby Club Badalona podia ser superior al rival tot i que el seu mig apertura marcava la diferència i manava la seva  linia amb gran autoritat i bones decisions.

A les fases estàtiques, melé,  touches  i agrupaments, els Espartans clarament tenien més experiència. Amb dificultats a totes i cadascuna de les melès jugades i falta de pressa de decisions en algunes jugades badalonines on la manca de picaresca i experiència era evident i comprensible.

Partit d’aprenentatge per gran part de l’equip que té una mitjana d’edat molt jove. Partit dur amb un equip molt més fort física i mentalment que els taurons. Pels taurons de Badalona aquesta és una temporada important de consolidació d’un equip i d’un grup humà. Estabilitzar l’equip que aquest sigui un referent per les noves generacions del club i generar un efecte crida en altres jugadors de la zona.

Ara , toca aixecar-se i a lluitar els que resten per sumar punts i aconseguir l’objectiu.  Una novena plaça que ens faria jugar la fase de grups de l’any vinent a Divisió d’Honor Catalana. Del rugbi s’apren moltes més de les derrotes que de les victòries. Els taurons tenen ara tres partits claus que haurien de guanyar per aconseguir  una bona classificació final en la primera divisió del rugbi català.