viernes, 24 de marzo de 2017

Els Taurons ensopeguen en el darrer partit de la lliga regular contra el BUC

Els Taurons de Badalona van perdre diumenge al camp de Can Ferrater per 15 a 34 contra el BUC en el darrer partit de la lliga regular.

La derrota no fa esborrar la bona temporada que han fet, n'hi tampoc que han quedat en segona posició del seu grup i per tant jugaran els play-offs per decidir qui és el guanyador de la segona divisió catalana.

El BUC C va arribar al camp de Can Ferrater, amb les idees molt clares necessitaven jugar i guanyar per aspirar a colar-se en la lluita pels play-offs.

Per aquesta raó, van desplegar un equip amb nombrosos jugadors de l’equip A i B i amb una idea molt clara i senzilla, jugar de davanters aprofitant el seu desplegament físic i posar en compromís permanent a la defensa del Badalona.

Els badalonins no van sortir prou endollats i al cap de cinc minuts ja els hi havien fet un assaig. La primera part va tenir un color clar favorable al BUC que amb un desplegament de la seva davantera amb jugades de continuïtat van anar atacant al Badalona per anar debilitant la seva defensa i aconseguint de forma clara punts amb aquest joc. El resultat al final dels 40 minuts era prou clar 8 a 29 a favor del BUC.

Els descans els hi va anar a anar bé als Taurons i van entrar amb un actitud diferent a la segona part. Disposaven més cops de la pilota i aquesta circulava de manera ràpida.
El BUC tenia que defensar-se seriosament.
El Rugby Club Badalona va començar a fer el joc que millor domina i això va quedar reflectit en un assaig i la seva transformació.

Aquesta segona part va ser molt més equilibrada però l'avantatge que havia aconseguit el BUC era ja un mur infranquejable pels badalonins. El parcial en aquests 40 minuts va ser favorable als taurons per 7 a 5.

Ara els Taurons jugaran la fase de play off's el cap de setmana del 8 o 9 d'abril i els hi tocarà enfrontar-se un altre cop amb el BUC. L'objectiu és arribar a la final de la segona divisió del rugbi català.

Crònica: @josep_morell