lunes, 13 de marzo de 2017

El Rugby Club Badalona jugará els play off’s de la segona catalana.



El Rugby Club Badalona disputarà els play off's de la segona divisió catalana a falta només d'un partit per acabar la competició regular. 

Els Taurons han fet una temporada esportivament bona on han assolit els objectius que s'havien plantejat. 




 Per tal d'assegurar-se anar als play-off els Taurons de Badalona tenien un compromís important, guanyar al Químic al camp de la Teixonera. Els dos equips ja es coneixien per què s'havien enfrontat en la fase de classificació i tot feia pensar seria un partit elèctric, ple d'espurnes de bon rugbi i molt disputat.

Els que es van donar cita al camp de la Teixonera van poder presenciar un enfrontament molt equilibrat que no va decidir-se fins a ja entrada la segona part.

El partit va ser molt semblant a l'enfrontament que van disputar els dos equips ja fa uns mesos durant la fase de classificació. Molt físic en els punts de trobada on els dos equips van lluitar des del començament pel domini de la pilota. El Badalona va marcar primer, quan tot just havien passat un parell de minuts, però el Químics va posar en marxa la seva davantera piconadora i van començar a apoderar-se del control del partit i la pilota.

El Químic era molt més efectiu en el joc tancat a la melé i de touch. El Badalona sense pilota patia i estava obligat a defensar-se. Malgrat això, el resultat, al final de la primera part el resultat era favorable al Badalona amb un ajustat 14-20.

Per un moment, va planejar el fantasma de la derrota de la fase de classificació. A l'inici de la segona part, el Químics va posar tota la seva artilleria de jugadors al partit per intentar trencar el sentit del resultat, jugadors grans físicament i de pes, en comparació amb els dels Badalona.

Però els Taurons van saber patir, lluitar i buscar els recursos del seu joc. Van començar a guanyar pilotes i van començar a obrir a la seva línia de tres quarts. El paquet de davanters del Badalona van protagonitzar jugades d'atac amb continuïtat que van fer-los guanyar metros i que obligaven al Químics a recol·locar-se contínuament. El Badalona va saber dormir el partit i activar-lo quan li convenia, el temps i el resultat anaven a favor seu.

Al final, el resultat del marcador va ser 21 a 34 favorable als de Badalona. 

Sembla que un petit miracle s'ha fet realitat a les instal·lacions de Can Ferrater. Després de la remodelació del camp, aquesta ha portat que s'estigui consolidant una estructura de club i d'equips en diferents categories. 
Ara el Rugby Club Badalona han complert el somni que la direcció tècnica s'havia fixat a l'inici d'aquesta temporada, intentar quedar entre els quatre primers de la seva categoria. Els Taurons són un equip amb un bon equilibri de veterania i joventut que aspira a consolidar als joves jugadors que pugen de les categories inferiors i on els nens de l'escola es puguin veure reflectits.

@josep_morell


2 comentarios:

  1. Excel.lent cronica Josep. S'ha de felicitar els nois que estan fent una bona pinya .... i gaudir tots plegats d'aquest moment dolç que viu el club .... Amunt Taurons !!!

    ResponderEliminar
  2. Excel.lent cronica Josep. S'ha de felicitar els nois que estan fent una bona pinya .... i gaudir tots plegats d'aquest moment dolç que viu el club .... Amunt Taurons !!!

    ResponderEliminar