lunes, 21 de noviembre de 2016

Una derrota per aprendreEls Taurons de Badalona van perdre dissabte, un disputadíssim partit, contra el Químic E.R per 22 a 14 al camp de la Teixonera de Barcelona.

El camp de rugbi de la Teixonera va viure aquest dissabte passat un elèctric partit de rugbi que va enfrontar els equips del Químic E.R. i el Badalona Rugby Club. Poques vegades sobre un camp es pot veure un partit tan igualat i amb un desplegament de físic, d'entrega i força per part dels dos equips.

Els dos equips s'havien pres molt seriosament el partit i van presentar les seves millors alineacions amb els millors jugadors. Això explica que el Químic E. R. va alinear, en el seu equip B, a jugadors que habitualment juguen amb l'equip A per fer front a l'amenaça que representava els Taurons de Badalona.

El rugbi és un esport de combat col·lectiu amb pilota i aquest dissabte, el camp de la Teixonera, va ser escenari d'un gran combat de rugbi entre dos equips que no volien en cap moment donar el seu braç a torçar, perdre la iniciativa del partit, el control de la pilota i el joc.
Els punts de trobada on xocaven les dues esquadres van ser duríssims al llarg dels vuitanta minuts. El Químic no parava d'enviar als seus davanters de gran poder físic i els Taurons es defensaven amb molta pressió i fent circular la pilota a la mà a gran velocitat.

Els dos equips van fer un desplegament de força i entrega des del primer moment, semblava que els hi anés la vida per guanyar el partit.

Al final el desgast físic i les lesions van començar a passar factura al Badalona i quan tot just faltaven deu minuts pel final del partit va veure com el Químic feia inclinar la balança del resultat a favor seu. Algú havia de guanyar i al final i el resultat final va ser el 22 a 14 a favor del Químic. L'explosió d'alegria del Químic E.R en acabar el partit va ser un bon exemple de la tensió amb què s'havia viscut el partit durant els 80 minuts.

Diu la dita que l'esport del rugbi t'ensenya molt més, de les derrotes que de les victòries, ara als Taurons han de treure lliçons d'aquesta ensopegada. S'han de recuperar-se ràpidament i tornar a treballar amb més energia per guanyar el pròxim partit que tindrà lloc diumenge 27 de novembre al camp de Can Ferrater on s'enfrontaran al GEIEG B.

@josep_morell

No hay comentarios:

Publicar un comentario