lunes, 14 de noviembre de 2016

Els taurons de Badalona guanyen a casa 43-17 en un treballat partit contra l’Enginyers

Partit treballat el que es va veure diumenge al camp de rugbi de Can Ferrater de Badalona. 

Els Taurons tenien el repte de jugar i guanyar a l'equip d'Enginyers que anava al darrere dels badalonins, en la classificació provisional del grup E.

La veritat és que el Badalona Rugby Club ho ha aconseguit, per un contundent 43 a 17, en el marcador final, malgrat que l'equip d'Enginyers no li han posat gens fàcil, el camí del triomf, als badalonins. De fet, l'equip d'Enginyers, va ser el primer a obrir el marcador en una jugada de davantera que van executar molt bé un maul a pocs metres de la zona d'assaig i van plantar la pilota dins de la zona de marca del Badalona aconseguint els primers cinc punts del partit. L'inici de partit no pintava bé. Però de mica en mica, els Taurons de Badalona van començar fer el que millor saben fer, guanyar pilotes als diferents punts de trobada dels dos equips i augmentar la velocitat de circulació de la pilota. Això va obligar a moure molt a l'equip contrari i començar a crear espais de penetració en la línia defensiva d'Enginyers. El joc va donar resultat, al final de la primera part, el Badalona manava 26 a 5 al marcador.

La segona part va ser de joc alternatiu i els dos equips com si est tractessin de boxejadors, van intercanviar diferents cops de geni, al llarg dels 40 minuts. Mentre els Enginyers atacaven amb la seva davantera integrada per jugadors alts i forts, el Badalona responia amb atacs, de la seva dinàmica tercera línia i els tres quarts. Al final, el partit va acabar amb un contundent 43 a 17, a favor dels Taurons de Badalona que apuntalen la seva bona posició a la lligueta de classificació i somnien en poder jugar a la segona divisió del rugbi català.

El pròxim enfrontament no serà gens fàcil. Els Taurons de Badalona hauran de veure's les cares, dissabte vinent, dia 19 de novembre, al camp de la Teixonera de Barcelona, contra el Químic Rugby.

Per @josep_morell

No hay comentarios:

Publicar un comentario