domingo, 8 de octubre de 2017

El Rugby Club Badalona guanya de manera contundent en el seu debut de la lliga de rugbi del grup D




Amb un resultat contundent, 105 a 21 ha debutat el quinze dels Taurons de Badalona contra l'equip del Navata Matcarrelage en el seu camp de Can Ferrater. Aquest enfrontament ha marcat l'inici de la lliga catalana de rugbi de la fase de classificació del grup D. En els primers vint minuts de partit els de Badalona han aconseguit més de vint punts d'avantatge i al final de la primera part el Rugby Club Badalona disposava d'un marcador favorable de 66 a 14. Cal recordar que l'any passat el Navata, va ser un rival complicat de batre al seu camp.
Però en aquest inici de lliga, els de l'Alt Empordà han arribat amb una alineació molt justa de quinze jugadors.i sense possibilitats de fer canvis. Els de Badalona superiors en el joc a la mà han passat per sobre d'ells Des de l'inici de la segona part els de Badalona no han deixat de sumar punts al marcador però el Navata també han oposat resistència amb les seves armes, un joc de davanters de certa continuïtat i fent patir en alguns trams del partit als taurons de Badalona. Al final del partit però el marcador demostrava la superioritat del joc badaloní amb un resultat definitiu de 105 a 21.
 Els de Badalona que estan a l'inici de la temporada tenen encara que millorar molts aspectes del seu joc. Són un equip lleuger amb poc pes de davantera i volen fer de la mobilitat i la possessió de la pilota el seu estil de joc. Els taurons disposen de jugadors ràpids i hàbils i una davantera sense molt de pes que té per sobre de qualsevol objectiu guanyar pilotes pels seus jugadors de la línia de tres quarts. El Rugby Club Badalona afronta aquesta temporada amb algunes baixes importants per edat com Xavier Soteras i Sergi Espada però també ha tingut la incorporació de jugadors experimentats provinents d'altres equips i d'un grup de jugadors que han pujat de categoria de sub18 a sèniors i que poden fer un gran paper. Aquí es veu la feina feta ja des de fa anys en les diferents categories del club que dóna resultats esportius i que permet la possibilitat de construir un bon equip per les temporades vinents.
 
Crònica : @josep_morell

No hay comentarios:

Publicar un comentario