lunes, 14 de marzo de 2016

Victòria del Badalona per 35 a 27

Victòria dels taurons de Badalona contra un duríssim oponent el CF Navata. Els badalonins guanyen 35 a 27 a l’equip de l’Alt Empordà.

Els taurons de Badalona continuen aspirant a fer un bon paper en la tercera divisió del rugbi català i han aconseguit aquest diumenge, al Camp de Can Ferrater, una nova victòria davant el CF Navata que els consolida per ocupar una de les primeres places de la tercera divisió del rugbi català.
Una fita important aquesta, si es te compte que aquest any ha estat el retorn de l’equip, a la categoria sènior del rugbi català.

El partit ha estat tremendament disputat i ha tingut dues grans fases clarament diferenciades. Durant la primera part el Badalona ha dominat el joc i la possessió de la pilota amb una davantera més petita físicament que la del CF Navata.
El resultat, parla per si sol, el Badalona-Citroën ha aconseguit, al final dels primers quaranta minuts, un parcial de 30-8.

L’escenari ha canviat completament amb l’inici de la segona part . El Rugby Club Badalona ha baixat en el seu rendiment i efectivitat i el CF Navata ha sabut jugar bé les seves cartes. Durant força estona, els taurons han hagut de defensar-se, amb ungles i dents, davant un equip, el Navata, que volia superar-lo físicament.

Un parell d’errors de placatge, han provocat que el resultat parcial, en aquesta segona part fos de cinc punts pel Badalona i dinou pel Navata.

De tota manera, aquest diumenge la davantera dels badalonins, ha sabut plantar cara als vuit davanters del Navata que eren superiors físicament. Els de l’Alt Empordà ho sabien i ho han aprofitat per desenvolupar el seu joc.

La majoria de jugades d’atac dels badalonins han estat protagonitzades per la línia de tres quarts que ha desplegat un joc d’atac molt dinàmic i vigorós sobre la gespa de Can Ferrater.

Cal destacar el paper del jugador Yakubu Sala, de nacionalitat ghanesa, que ha protagonitzat grans jugades d’atac, la distribució del joc d’atac a càrrec del segon centre, Ulises Gómez i la seguretat en les recepcions del número 15, Carles Moline.

Tot continua igual, el Badalona esta obligat a guanyar la resta de tres partits que falten i li cal que punxi el seu principal rival del Barcelonès nord, els Dragons de Santa Coloma, si vol aspirar a guanyar aquest campionat.