domingo, 6 de marzo de 2016

Victòria molt ajustada 18-19 del Rugby Club Badalona davant el CRUC Castelldefels en el campionat de tercera divisió catalana

El Rugby Club Badalona va aconseguir una nova victòria al camp del Castelldefels, de manera molt ajustada, en un partit complicat, molt travat on el vent i l’arbitratge va ser protagonistes.
Després de l’anterior victòria contra el Mataró, el Rugby Club Badalona no esperava trobar-se un partit tan complicat davant el CRUC de Castelldefels.
El fet és que “els Taurons” de Badalona no van aconseguir obrir el marcador, fins que ja havien passat 25’ minuts de joc de la primera part.
El Castelldefels va intentar jugar amb les armes de les quals disposava, una davantera pessant i joc tancat. El Badalona intentava tenir la possessió de la pilota per obrir a la seva línia més ràpida; però una combinació d’errors, falta de precisió i el vent van impedir que el joc fos prou fluït.

El resultat, al final de la primera part, parla per si sol, el Rugby Club Badalona guanyava només d’un punt al Castelldefels 6-7. Després del descans i amb la reunudació del joc, el partit va desenvolupar-se de la mateixa manera; joc dels davanters del Castelldefels i intents del Badalona d'obrir la pilota a la mà.

Un assaig, després d’una gran jugada del primer centre, Roger
Oncins que va saber trobar ela forats, en la defensa del Castelldefels, va tornar a posar als de Badalona per davant en el marcador.

A deu minuts del final, el Castelldefels va fer una marca i va posar al Rugby Club Badalona contra les cordes. A partir d’aquest moment, els de Badalona va tindre que treballar de valent per defensar el resultat que perfectament podia haver caigut del costat de l’equip de Castelldefels.

Cal remarcar l’actuació arbitral que va cometre bastants errors, perjudicant les dues parts i va ser un element clau per entendre els 32 cops de càstig amb els que va sancionar al Badalona durant el partit.